Siófok szomszéd települései > Siófok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Siófok szomszéd települései > 6 weboldal. Kategória leírása: Siófok város szomszédai. Falvak, települések, községek, önkormányzatok honlapjai. Információk, leírások.
Szponzorált linkek
Zamárdi
http://www.zamardi.hu/

A következő oldalakon sok hasznos és fontos információt találhat településünkről, amely Magyarország egyik legszebb táján, a Balaton déli partján található. Megközelíthető Budapest felől vasúton, és az M7-es autópályán. Községünk területe évezredek óta lakott hely.

Zamárdi
Balatonendréd
http://www.balatonendred.hu/

Bár a közeli dombokról ellátni a Balatonig, falunk mégis a nagy forgalomtól megkímélt háttértelepülés. Elkerül bennünket a zaj, a por, megtalálnak azonban a békés, nyugodt életet kereső megtelepülők.

Balatonendréd
Balatonkiliti
http://hu.wikipedia.org/wiki/Balatonkiliti

A Siófok-Ságvár-Balatonkiliti repülőtér ma polgári használatban lévő nyilvános, nem kereskedelmi, ideiglenes nemzetközi repülőtér. Főként kisgépek és vitorlázók szolgálatában áll. Szomszédságában áll egy harminc férőhelyes szálloda. Van határterülete és határőr-kirendeltsége is.

Balatonkiliti
Ádánd
http://www.adand.hu/

Ádánd a hozzá Pösszével, Hetye vagy Ketyével, Elissel és Kisfaluddal 1082- re illetve a késő Árpád korra kelteződik, legalábbis a források alapján. A Szalók nemzetség kezében szerepel Ádánd ( 1232 ? 1263 ). 1265- ben Adamd. 1356- ban vásároshely. 1374- ben Szent László monostorát említik 1407- ben a Marcali családé.

Ádánd
Som
http://www.falvak.hu/som

Som község Somogy megye északkeleti részén fekszik Siófoktól délre 8-km távolságra, a 65-ös fõközlekedési út mentén.

Som
Balatonalmádi
http://www.balatonalmadi.hu/furdovaros/index.php/Varostortenet.html

Balatonalmádi a Balaton észak-keleti partján fekvő, jelenleg 8800 fő állandó lakosú kisváros.

Balatonalmádi
Hirdetések
Oldal leírása
siofok.wyw.hu: Balaton, Siófok katalógus - története, siófoki kft-k, balatoni hotel, panzió, vendégház, apartman, taxi. Siófoki utazás, nyaralás, vendéglátás, cégek.
Gyűjteményünkben 175 válogatott Siófok katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 175 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3336